Mobilapp

Vi utvikler apper for mobil og tablet.

Apple iOS og Android.

I 2007 lanserte Apple sin iPhone, og satte på mange måter en ny standard for hvordan vi bruker mobiltelefonene våre i det daglige. Siden den gang har det kommet hundrevis av smarttelefoner på markedet, for ikke snakke om millioner av apper som skal løse små og store behov for brukere over hele verden. Vi utvikler apper for operativsystemene Android og Apples iOS, enten det er til mobil, tablet eller begge.

Med PC og internett i lomma

Mobiltelefonene er i dag kraftige PC’er som kan utføre all slags oppgaver.  De fleste mobilappene har også en sentral server, som koordinerer informasjon med andre brukere (f.eks Snapchat), utfører oppgaver som f.eks dataprosesserning, og holder styr på brukerdata.

En app er ikke nødvendigvis det beste alternativet.

Et mobilt og responsivt nettsted i moderne nettlesere kan utnytte store deler av mobiltelefonens funksjonalitet, og er ikke bundet til et operativsystem. Vi kan utvikle webapplikasjoner bygget på HTML5, CSS og JavaScript.

Hvis derimot mye av funksjonaliteten kan utføres uten tilgang til nett, eller mye av mobilens “jobb” kan gjøres på mobilappen, er en dedikert app det beste alternativet.