Nettside

Vi lager moderne nettsider

Vårt mål er å lage nettsideløsninger som løser oppgaver for brukeren og som du enkelt kan vedlikeholde på egenhånd etter lansering.

Vi hjelper deg med:

  • Nettside
  • Nettbutikk
  • Blogg
  • Landingssider

Sett opp tydelige mål for nettsiden

Skal du selge mer, få mer trafikk inn på siden din eller øke bedriftens omdømme. Hva det enn måtte være setter vi sammen opp mål for din nye nettside.

Finn ut hva brukerne trenger

Hva er viktigst for brukerne på ditt nettsted? Ved å avdekke brukerens behov, kan vi enkelt prioritere innhold som støtter både bedriftens mål og brukerens behov.

Interaksjonsdesign og grafisk design

Vi hjelper deg å bygge merkevare, med design som hjelper brukeren å løse sine oppgaver på nettstedet. Universell utforming ble i 2014 en viktig del av designet, vi følger retingslinjene gitt av DIFI

Publiseringsløsning

Vi benytter oss i hovedsak av WordPress, som har en markedsandel på 60% av publiseringsløsningene på verdensbasis. Publiseringsløsningen har tilgjengelig en rekke ulike komponenter for å utvide funksjonaliteten, og det gjør det derfor svært fleksibelt og muliggjør alt fra enkle blogger til netthandelsløsninger, presentasjonssider og bedriftsider.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO, er å benytte metoder som gjør at en nettside oppnår en bedre synlighet i søkemotorer. Målet med søkemotoroptimalisering er at nettsiden skal få flere relevante besøk, som igjen resulterer i flere potensielle kunder.